Hogy szárnyad nőhet, csak álmodni merted....

2015. november 20. 05:39 - A neve sincs Lány

Mindenki figyel, csak figyel, hogy mikor tévesztem el

Pataky Attila leégette magát - a hír ma hajnalban megrengette a Földet!

Ma hajnalban olvastam egy cikket, mely szerint Pataky Attila leégette magát a Mokka élő (!!) adásában. Sajnos ezúttal nem tudok elmenni szó nélkül a cikk mellett, de még a műsor mellett sem.

Valamiért olyan gyönyörű világban élünk, hogy ha valaki kimondja amiben hisz, azt bizony megkövezik. Nem, nem csak azok, akik nem értenek vele egyet, akik esetleg mást gondolnak, hanem nagyon sokan azok közül is, akik egyszerűen csak nem akarnak kilógni a sorból.

Attilát sokszor kérdezik a mindenféle összeesküvés elméletekről, manipulációkról, de hát kérdem én, hogy ami ebben a műsorban történt, az nem egyfajta megvezetés, formálni akarás volt? Patakyt azért hívták meg ebbe a műsorba, mert nagyon jól tudták, hogy nem fogja véka alá rejteni a véleményét, még akkor sem, ha már nem is annyira a kondenzcsíkról van szó, hanem egyértelműen arról, hogy ’hülye vagy, barátom’.

Őszintén hiszek a média erejében, és azt gondolom, hogy egy műsorvezető (nevezzük riporternek) nem mondhatja azt, hogy „Attila, ez hülyeség”, hiszen ezzel befolyásolja a nézők, olvasók, hallgatók véleményét is. Bár igaz, miket beszélek, ez nem épp egy információval teli műsor volt, sajnos sosem az.

A másik dolog, amit nem értek, és ezt viszont már sajnos tényleg nem tudom elfogadni, hogy vajon azáltal, hogy valaki hisz valami olyan dologban, amiben az emberek egy része nem, akkor az ő életének munkássága emiatt kevesebbet fog érni (egyesek szemében)? Miért kérdezik tőlem, amikor Edda koncertre megyek, hogy „Ufók is lesznek?” vagy  mondják, hogy „Csak el ne raboljanak a földönkívüliek!”. A kérdések után és ’kedves’ figyelmeztetések után mindig illedelmesen mosolygok egyet, tudomásul veszem, hogy ezek az emberek már engem is hülyének néznek, amiért Edda koncertre megyek, majd szépen elköszönök. Pedig azért vagyunk néhányan országszerte, akik elmegyünk ennek a ’bolondnak’ a koncertjére, nem is gondolnátok mennyien. (Az egésznek a legalja pedig az, akik már engem is becsmérelnek, ha megtudják hogy EDDÁS vagyok… - bizony, csupa nagybetűvel!)

Tudom, ez meglepő, de nem szoktunk ’UFOzni’ a koncerteken. Egész egyszerűen azért, mert nem oda való. De ha egyszer mégis megtörténne, akkor sem bánkódok majd, legalább több hely lesz az első sorban… ;)

 

De hogy rövidre fogjam a dolgot, erre a mai cikkre is van egy EDDA részletem:

„…mindenki figyel, csak figyel, hogy mikor tévesztem el”

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anevesincslany.blog.hu/api/trackback/id/tr538093230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hogy szárnyad nőhet, csak álmodni merted....
süti beállítások módosítása