Hogy szárnyad nőhet, csak álmodni merted....

2017. február 24. 16:58 - A neve sincs Lány

Pataky Attila a legilletékesebb személy az országban NASA-ügyben. Szomorú!

Azért szeretem az UFO-s, NASA-s, világvégés cikkeket, mert ezekben mindig Attilát tekintik a leghozzáértőbb személynek, pedig ő csak a saját nézeteit mondja, miért is ne tenné?!

Tegnap már láttam a Hír24 cikkét, de tudatosan nem kattintottam rá, ma azonban minden igyekezetem ellenére elém került. Azon gondolkoztam, miközben végigfutottam a sorokat, hogy milyen szomorú dolog, ha egy ilyen portál, mint a Hír24 csak akkor tud eladni egy cikket, ha azt Pataky Attila nevével kiáltják világgá.

Szó se róla, valóban világra szóló bejegyzés lett, ezen legalább lehet csámcsogni, az embereknek úgyis csak ez a fontos, s úgy tűnik, az újságíróknak is. Lehet, hogy némi utánajárással, egy kicsivel több munkával megkérdezhettek volna egy Attilánál illetékesebb személyt (bár tudom, a méltán elismert, cseppet sem a média által formált, csupa nagybetűs KÖZTUDATban Patakynál nincs kompetensebb NASA-ügyben), s talán akkor még némi hírértéke is lenne a cikknek.

Azt hiszem, hogy így lehet a leginkább formálni a köztudatot, ha a számunkra legmegfelelőbb embert kérdezzük meg a témában, aki azt mondja, amit várunk. Nem számít, hogy a saját nézetein kívül semmi köze a témához, de legalább el lehet adni a nevével a hírt, s legyünk őszinték, bármi mást is.

Nyugodt szívvel dőlök hátra a székben, semmi nem változott a világban: Örök életű fénylények vagyunk!

...ha még nem tudtátok volna.

A mai EDDA nótám:

"Nem keresem többet az igazságot, csak leülök csendben, halkan ülök és várok. Ha eljön újra, majd illendően köszöntöm, s mint régi barátok, együtt ülünk a földön."

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anevesincslany.blog.hu/api/trackback/id/tr6612289623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hogy szárnyad nőhet, csak álmodni merted....
süti beállítások módosítása